UNIC - ainul mardhiah

Friday, September 4, 2009

oLe-oLE D@ri LaNgKaWi...



raisya n abahnya berpakaian ole2 dr langkawi....
maap dh lama rasanya x habiskan masa kan luahan catatan alam maya nie...bukan per sejak kebelakangan ni cin busy ngan keje n life gaks...
memandangkan weekend lepas sepatutnya cin sekeluarga balik ke kg hubby utk sama2 berbuka puasa ngan sibling hubby yg lain...tp disebabkan oleh perkara yg x dpt dielakkan semua rancangan tuh terpaksa dibatal ...sebabnya kesihatan raisya weekend lepas x ok sangat...cin amik cuti sebab kasihankan si kecik tuh sakit...dah ler dia tuh kecik lg tak tahu apa yg direngek2kn sakitnya...cin cuma memahami dr jeritan tangisan dia jerk....malam pun dia x lena tido asyik meragam jer..kesian sangt2 time tuh cin tengok keadaan raisya..then hr khamis tuh cin g klinik yasmin utk dptkan rawatan susulan ....cin n hubby cuti utk pastikan raisya dpt rawatan .... mak aii masuk jer klinik ramainya org ...tuptup2 no giliran kami 25...yg baru masuk time tuh baru no8..punyala ramai lg nk ditunggu..walau mcm mn pun tetap gak tggu..raisya kena demam panas ..lepas tuh time malam tumbuh la plak merah2 kt badan2 dia ..rupanya kena demam campak si kecik nie..cian dia..alhamdulilah 31 ogos tuh raisya dh kembali sihat n ceria ..kalo x asyik nk merap jer ngan mama n abah.... MAMA DOAKAN SEMOGA RAISYA SENTIASA SIHAT...
K sebenrnya cin nk tayangkan ole-ole dari langkawi yg dibeli oleh adik ipar cin..dia ke langkawi atas tugasan UUM...ada projek katanya..sambil menyelam minum air...shopping sikit2....cin,abah n raisya ada oleh2 yg dibelikan...cin dpt kain batik bercorak songket, cantik sangat2 cadang nk tempah utk raya buat kain baju kebaya..rasanya utk raya haji lak kot..tempahan skrg kn ker dh full...abah lak dpt t-shirt langkawi..ada cop langkawi gitu..raisya laks dpt baju kembang2 gitu....ermm seksi raisya berbaju gitu..anyway makcik nor tq ekk sbb belikn semua ni kt kami..kami hargai sngt2 ngan pemberian ini n coklat2 yg dibeli dr langkawi....terharu sebab ada gak oleh2 dr sana...utk makcik nor raisya wish luck k for ur exam..semoga dipermudahkan nk mnjawab soklan kami iringi ngan doa atas kejayaan kelak...amin...


nila makcik Nor raisya..tq acik.. :-)


> so mcm mn ngan pose hr ni OK x..hope x ada masalah ..hr ni genap dah 14 ramadhan kita menunaikan kewajiban ini..diharap semua yg kita jalani ini diterima dari-Nya...

> ucapan selamat berpose buat semua pembaca ekk...dh shopping raya??cin lom lg..ntah bila la ekk raya x lama jer lg..bukan apa ngan wabak yg dikecoh2kan nie takut lak nk g tempat2 terbuka...adess

> OK LA EKK jumpa en3 seterusnya...salam....


We LoVE R@iSyA AinUL M@rDhIah



















*END

3 comments:

lily lotus said...

salam dear ;)...sian ur baby tak sihat ekk..anak akak yg kecik tu pun tak sihat..semoga cpt sihat yer..amin

Mentari Muncul Lagi said...

Ambaoi cantil wallker Raisya.. ada donald Duck lg tuh.. ni citarasa raisya ke citarasa mamanyer nih...

cinderellatulin said...

ermm ni citarasa abahnya..sbb abahnya yg membayar so ikutkn aje la..no komen kak...