UNIC - ainul mardhiah

Friday, October 24, 2008

^>PeRmUL@@n MeMbLoG<^

tetiba jer tergerak hati ni dengan rajinnya aku merasmikan blog aku ... so sebagai permulaan sudah tentula blog aku ni ada cacat celanya..so x kisah la kan..janji leh cuci mata kepada kaki blog...tujuan blog ni tercipta ada la kerana masa aku yg sentiasa terluang n salah satunya sebab member aku yg sorang nie sudah pandai memblog..so harusla aku jejak langkahnya...boleh la gak share citer tentang kehidupan aku kepada yg singgah blog aku nie..ermm utk mengenali aku dengan lebih lanjut gitu sila2 la klik kan kt profile aku ..kt situ adala serba sedikit tercatat tentang keperibadian aku secara jujur...ermm kisah selanjutnya aku citer kt sini k..status aku skrg nie sudah berkahwin di usia 24thn muda lagikan umo aku {perasan la sangat kemudaaannya :-) tp harusla aku akui tentang muda aku...hihihihi} aku sudah berkawen hampir 10bulan lamanya...kini aku sedang memboyot di usia kandungan hampir 8 bulan...{alhamdulilah rezeki ini akan kupelihara sebaik mungkin :-) } , kebahagian aku ini dikongsi bersama suami terchenta just gelar mr man k...ermm terasa kehidupan ku skrg penuh dgn saat kebahagiaan ... biasala kan kalo life dh berkahwin nie semuanya terasa complete tambah lg ngan kehadiran cahaya mata...so kebahagiaan , kesukaan, kedukaan akan aku kongsi ngan semua yg singgah kat blog aku nie...so kepada yg ingin ajukan soalan n pandangan leh la tinggalkan komen kt blog aku nie k..aku terima seadanya..anyway terima kasih bebanyak kepada yg sudi kunjungi blog aku nie..semoga boleh mengeratkan lg silatuarahim hendaknya...sekian sajala blog aku kali ini..insyaallah dr masa ke semasa aku akan cuba mengupdatekan blog aku utk dikongsi bersama.. :-)

3 comments:

crazy-angela+killax said...

hehhehe..akhirnya akak ade blog..caiyok2..hehhehe....eee..bile ler nk anak sedara nk lahir ni..
hehhehe..
mesti comel mcm akak..hehhehe

HANA bUdaK cEkElAt said...

wah.. selamat datam ke dunia belog...
mari berbelog sampai lebam

;p ;p

azryna binti abdul said...

hai ros..selamat berbloging....hehehe..