UNIC - ainul mardhiah

Wednesday, April 22, 2009

kelahiran....



permulaan bagi aku untuk story life aku utk tahun 2009....bukan aku x tergerak hati utk post entry dlm blog..cuma aku masih belajar utk mencantikkan blog aku mcm senior2 yg sedia ada..almaklumla aku nie baru jer nk menjinakkan diri memblog kisah hidup aku utk dikongsi bersama..kepada yg sudi share ilmu utk aku mncantikkan blog aku nie tolong la ajar aku ekk...perhatian kalian amatla dialukan... :-)
k skrg aku nk start citer tentang life aku di awal tahun 2009...syukur alhmdulilah kehidupan aku kini bertambah ceria ngan kehadiran cahaya mata aku dikenali raisya .. kelahiran raisya buat mama seolah2 bagaikan satu keajaiban yg x dpt dibayangkan...tanggal 10 disember 2008 aku selamat melahirkan puteri sulung aku tepat jam 6.19petang..syukur kehadrat ilahi aku dpt tempuh betapa nikmatnya kesakitan melahirkan seorg zuriat...aku bersyukur kepadaMu kerana mempermudahkan aku melahirkan zuriat aku yg comel..

RaIsYa AiNuL mArDiAh

detik2 cemas utk melahirkan merupakan pengalaman pertama aku ketika melahirkan raisya..time tuh aku bermain ngan emosi kuatkah aku utk tempuh kesakitan yg mndatang ... dlm sudut hati aku berkata "org lain leh melahirkan kenapa tidak aku" semangt dari suami,keluarga aku n mentua bnyak memberikan kekuatan diri aku utk melahirkan anak aku..pejam celik dah 4bulan lebih usia anak mama...keleteh raisya setiap saat dan detik berlalu mama sematkan dalam hati.mama harap raisya akan jadi anak yg solehah buat mama n abah kelak....mama n abah terlalu sayangkan raisya...
abah ^ raisya ^ mama
semoga entri pertama aku utk tahun 2009 dpt dikongsi ngan pembaca tegar blog2..jumpa di entri seterusnya...

2 comments:

azryna abdul said...

hai ros..
sori yer..akak jarang on9 pat menjak ni...
nnti pape hal ros ym akak kat azyna81@yahoo.com
leh borak pjg cikit k..

azryna abdul said...

azryna81@yahoo.com