UNIC - ainul mardhiah

Monday, June 22, 2009

2 EnTrI sEk@LiGuS...

hr ni mood kerajinan utk postkan sekaligus 2 entri gitu..cin ni bila time rajin tuh leh tatap 1 hr blogging nie...ermm kira hobi baru la plak...terjah n baca blog org..dptla dikongsi bersama ngan life kawan2 yg sibuk dengan dunia blogging masa kini..skrg nie dunia it semakin mncabar...dgn blog tercipta kita yg ada sahabt dr luar negara leh gak kita baca cerita life diaorg kt negara luar..kiranya kita leh kenal kehidupn n corak hidup di tempat org...mcm kawan cin yg sedang bercuti di US..dh 2mggu dia menyepikan diri dr bercerita tentang life dia kt bumi US..chu-wawa sekiranya membaca blog cin nie...sendla msj ekkk...senyap sunyi jer perkhabaran ko kt sana...tiap2 hr aku usha blog ko tau...nan adonya entri terbaru...

erm skrg ni cousin cin lak sibuk nk berblogging...selamat berblogging ye sis...hope akan ada cerita menarik with hero mir nazhan yer..buat member2 cin yg ingin kenali close cousin cin nie leh la layari http://alamikasihmir.blogspot.com/


cousin cin with mir nazhan :-)

ermm kepada yg ingat akan cari menantu 1 pemenang ditmpt ke3 in wedding days diaorg pasangan lotfi-sarah..leh la terjah blog diaorg yg diupdatekn melalui fotopages..dh ada sorang baby gurl khalysh ermm tq for updating specially for mama raisya entri terbaru ekk leh la usha fotopages sis sarawani ekk..cin dr diaorg kawen smpi la skrg cin selalu usha cerita life dia....ni link > http://carimenantu.fotopages.com/


kak sarah + abg lotfi = cute khalysh


ermm ni cin sajer suka2 nk tempek pic pagi semlm time g pasar temankan mak cin..cin snapkan pic raisya yg duk posing2 dlm kete...wah2 anak mama ada gaya gitu...ermm pagi2 lg cin dh kejutkan raisya nk bawa sama gak dia g pasar walaupun tempat2 hanyir gitu...raisya memerhatikan gelagat2 org membeli sayur2 n ikan2....


pic posing2 raisya :-)

tghari td lunch hour cin just makan nasi ayam..beli kat belakang ofis jer..food court ramli...ni jer la menu yg memikat utk selera hr nie...sempat tuh snap pic sebelum menjamu selera..tuh ler penangan blogging nie..sanggup amik pic dulu sebelum makan...dasyat2...hahahahaha..kadang2 kelakar pun ada..ada lg hebat dr cin yg tangkap pic yg mncabar gitu mcm redmummy yg pic time shopping2 gitu...ewah nti nk cuba memberanikan diri mcm gitu gaks.


cin n nasi ayam :-)

skian aje entri utk hr ni

*END*

6 comments:

azryna abdul said...

raisya dah pandai drive ek...
mama raisya mkn sorg2 je ke tu???

cinderellatulin said...

ermm makan berdua ngan ofismate..tapi di snap cuma la ros sorang...hihihihihi

::. miZz waWa .:: said...

hehe....cin cin cinta ku....yuhuuu...sowy la wat ko tertungu2 entry bru dr aku...last week aku x dk mood nk berentry la...n pastu ni aku bru balik dr washington..seminggu travel g sane jmp kezen aku dtg dr mlysia coz de kursus...

cinderellatulin said...

ermm patut ler sahabt aku ni menyepikan diri rupanya bercuti sakan kt bumi US ekkk..nti kalo ada citer ko share la ekk..miss sngt ngan blog ko tau...

Anonymous said...

huhuhu...kome 2 org le slalu aku tggu entry baru...ate nye yg p US,hari2 aku dok tgk ujan batu je ajo...tp bestkan pengalaman ko awatif...ros,jgn mare aaa xtggal comment...utk blog aku???tggu la klu2 ade...hehe --yati--

cinderellatulin said...

yatie tq tinggalkan komen ekk....ko tuh nti jgn lupa buat blog ekk...aku nk tahu perkembangan ko lak nti