UNIC - ainul mardhiah

Tuesday, June 2, 2009

StOrY....

semlm pas balik kerja cin sekeluarga kuar...ermm ikutkan kejap jer nk kuar tujuan utama nk membeli tudung n baju melayu hubby cin...mcm nk raya lak kan siap ngan cari baju melayu gitu..semua tuh nk meralam 14 jun nti..pekehal la kan ngan date tuh..hihihihihi so nantikan jer la yer...nti cin akan share kan gak kepada pembaca blog cin nie.. kepada yg sudah tahu buat2 x tahu jer k..


posing dulu sebelum nk kuar.... :-)


anak mama n abah :-)


wajah2 raisya with opahnya :-)


kak ipar,adik angkat, alia n anis.. :-)


cin with my luvly hubby :-)


nila makanan yg cin mkn kat KFC... :-)

ermm ntah mcm mn tetiba mak cin mempelawa kami ke KFC lumut lak lepas selesai shopping tudung tadi..dia nk belanja kami..wah2 offer gitu..per lg...ok kan jer la...sebab dibelanjakan..turut serta semalam mcm biasa mak cin,kakak ipar,2 org anak buah cin n adik angkat ... time ontheway nk ke lumut raisya terlelap dlm kete, pntang kena aircond raisya matanya sayup jer...hihihihi..ermm semlm kt KFC ramai gak org..almaklum lakan cuti sekolah nie ramai la yg amik kesempatan bercuti kt sini..n ke pulau pangkor..cin ni tinggal kat jer ngan pulau pangkor tuh tp jarang ke sana...dh lama rasanya x ke sana.. nti ada bnyk masa terluang nk la holiday kt sana....hihihihi...ermm kat KFC sempat gak la menyenap pic..layan da pic k.. :-)

ermm lepas jer makan kt KFC, sebelah KFC ada ekspo jualan murah2..so cin cuci mata jap kat situ...mcm2 ada jual tudung,handbag,baju, jam .. dll..semua tuh harga borong murah2 jer..cin beli sikit jer beli tshirt utk hubby jer...bnyak gak gerai2 yg buka kali nie...x sempat pun nk kunjungi semua gerai sebab dh malam kan...penattt..esoknya nk kerja...


pic hubby,raisya n mak time kt ekspo.. :-)

then lepas jer habis cuci mata we all pun gerak balik..tepat kul 10 mlm gitu kami sampai ke rumah... itu la cerita cin semalam..nti cin ada masa cin snap2 pic kawasan LUMUT ekk..bg yg teringin nk dtg sini leh tengok permandangan LUMUT yg dh cantek...
k jumpa entri seterusnya...


pic pagi tadi..raisya baru bangun tido.. muah2 :-)

3 comments:

MummyAimar said...

wah....cedapnye mkn kfc..nie y wat ak teringin nak mkn ni....aku de voucher kfc..tgk cam mama raisya da tmbam sket..abah die pown sm gak..hehehehehe

azryna abdul said...

ross bestnye dpt mamam kfc....
kecur liur dah ni...;)))

Mak Ammar said...

happy Blogging!! Jomla shopping di kedai online saya http://manjakuhappy.blogspot.com
Ada baju kanak-kanak terbaru untuk bulan Jun